Hatékonyan kezeli a körömgombát!

Nailner Ecsetelő – Egyszerűen csak kenje be körmeit és nézze ahogyan gyógyulnak.

Hogyan kell használni a Nailner Ecsetelőt?


Az első 4 hétben kezelje napi kétszer a fertőzött körmöt, majd ezután naponta egyszer egészen addig, amíg a károsodott körmöt le nem cseréli az egészséges kinézetű köröm. Egy Nailner Ecsetelő kb. 300 alkalmazására elegendő oldatot tartalmaz.Használat előtt távolítsa el a körömlakkot, és alaposan tisztítsa meg a fertőzött körmöt. Tolja vissza körmére nőtt bőrt. Amennyiben úgy találja, hogy - különösen az érintett lábkörmök esetében - a körme nem tapad a körömágyhoz azokon a helyeken, ahol a gomba már bejutott a köröm alá, ne kezdjen el aggódni, az ilyesmi néha előfordul. Bár előfordulhat, hogy szeretné körméről eltávolítani a laza, lemezes anyagot, a Nailner Ecsetelő használata előtt nincs szüksége a körömreszelésre. Azért hogy a termék esetleges mellé ömlése ne károsítsa a padlót vagy a bútorokat, helyezzen egy régi (tiszta) rongyot vagy egy darab konyhai törlőpapírt a lába vagy keze alá és csak azután kezdje el használni a Nailner Ecsetelőt.

Csavarja el a kupakot és óvatosan húzza ki az ecsetelőt az üvegből, majd húzza le róla a felesleges oldatot az üveg nyakán. Használja Nailner Ecsetelőt az érintett körmökön, illetve amennyiben megelőzésként használja, az összes körmön. Úgy vigye fel az oldatot, mintha csak lakkozná a körmét: hosszú, egyenletes, párhuzamos ecsetmozgással a körömholdtól (a körömágy hátsó részében található fehéres, félhold alakú terület) a körömszél irányába. A körömszél alatti részt se felejtse el bekenni. Hagyja kb. 1-2 percig száradni. A zokni (és/vagy más lábbeli) felvétele előtt győződjön meg arról, hogy az oldat teljesen megszáradt. Határozottan azt javasoljuk, hogy átmenetileg ne lakkozza normál körömlakkal a körömgombával (másnéven onychomycosis vagy tinea unguium) fertőzött körmét, és ne rakasson rá műkörmöt sem. A fertőzött köröm érintése után mosson kezet, mivel a körömgomba átterjedhet egyik körméről a másikra.

A Nailner Ecsetelő megelőző kezelésként is használható. Használja a többi (egészséges) körmének megvédésére az érintett körömről kiinduló fertőzés elterjedése ellen. Továbbá, használja az összes körmének védelmére, nehogy a gomba megtelepedjen az első lehetséges helyen. Egyszerűen csak használja egészséges körmein naponta egyszer az oldatot, hogy megakadályozza a körömgomba-fertőzést. Egészséges körmökön használva az oldat megszáradása után kilakkozhatja körmeit.

Használat után mindig szorosan zárja vissza az üveget és tárolja szobahőmérsékleten. A Nailner Ecsetelő csak külsőleges használatra szolgál. Az anyag ne kerüljön a szembe vagy nyálkahártyákra. Tartsa a Nailner Ecsetelőt gyermekektől elzárva. 

Néhány általános jótanács, mely hasznos lehet a kezelés során és a körömgomba megelőzése érdekében:

 


-    Ne viseljen szűk cipőt. A szűk cipő egymáshoz préseli a lábujjakat, így a gombának lehetősége lesz átjutni a többi körömre, továbbá olyan nedves, meleg és zárt környezetet hoz létre, amelyben jól érzik magukat a gombák.

 

-    Vágja rövidre körmeit, tartsa őket szárazon és tisztán. Egyenesen vágja körmeit és reszelje le a megvastagodott részeket. Fürdés után gondosan szárítsa meg kezeit és lábait, még az ujjak között is.