Harcoljon a körömgomba ellen.

Kezelje körmeit a Nailnerrel – bizonyítottan hatékony a körömgomba ellen

Image 1
Korai stádiumú körömgombásodás
Image 2
Késői stádiumú körömgombásodás

Mi a körömgomba?


Az onychomycosis (körömgomba) kifejezés a láb és/vagy kéz körmeit érintő gombafertőzést jelenti. A köröm bármelyik részén jelentkezhet, így akár a körömmátrixban, a körömágyban vagy a körömlemezben.

A körmöt érintő rendellenességek akár kb. 50%-át is kitevő gombás körömfertőzések a köröm leggyakoribb betegségének számítanak. A felnőtt korú népesség 6-8%-a szenved körömgombásodástól. 40-60 éves korban viszont ez az arány már 15-20%-ra nő.

A köröm gombás fertőzése a lábujj és/vagy kézujj körmének hegye alatt megjelenő elszíneződött (fehér vagy sárga) folttal kezdődhet. Ahogyan a gomba egyre mélyebbre jut, hatására a köröm elszíneződhet, megvastagodhat és begörbülhet a vége. Ez ugyan nem egy életveszélyes betegség, de visszatetsző, potenciálisan kényelmetlen és fájdalmas problémát jelent.

A körömgomba eredményeként kialakuló érzelmi szorongás széleskörben elterjedt és jelentős hatással lehet az életminőségre.

Ne várjon túl sokáig mielőtt elkezdené kezelni a körömgombát a Nailner Stift segítségével - vagy az ÚJ Nailner Ecsetelővel!